Ølejrbevægelsen - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser 2008 - Uge 27 Spillemand
 
  Ølejrbevægelsen 2008
                        Ølejr 2008 > Lyø > Uge 27 Spillemand



Uge 27 Spillemand

2008 program
DETTE ER EN HISTORISK WEBSIDE FOR 2008.
Klik HER for at komme til de nyeste ølejrsider.




Dansk spillemandsmusik, dans og pileflet
Uge 27 (28/6-5/7) lørdag til lørdag

Har du lyst til at spille og danse gammel dansk, flette en kurv eller et fuglehus, synge fællessange den halve nat (eller den hele!), smage friturestegte hyldeblomster plukket på den skønneste lille plet i landet og holde ”frikvarter” fra dagligdagen, så skynd dig at komme! Vi venter på dig!


Peter er en gæv fisker fra Hirtshals som kan det der med at flette pil, og han har masser af ideer til hvad du kan lave! Han medbringer pil og noget værktøj, men du må meget gerne selv have værktøj med. Du skal regne med ca. 100 kr. til materialer.


De to drevne spillemænd Bent og Bjarne spiller henholdsvis harmonika og violin. De medbringer noder til sammenspil, men alle kan komme med ideer til, hvad vi skal spille og du kan sagtens være med, hvis du er gehørspiller! Alle instrumenter er velkomne og vores mål er, at alle skal have det sjovt og have noget med sig hjem! Om du er nybegynder eller en gammel rotte i faget, gør ikke den store forskel! Vi kan alle lære noget af at spille sammen!


Glem nu endelig ikke danseskoene! Der er nemlig bal hver aften i vores store dansetelt med trægulv! Har du aldrig danset folkedans før, skal du nok få det lært! Der er mulighed for danseinstruktion og du vil altid kunne finde en, der vil hjælpe dig! Mange er blevet ”bidt af folkedansemusen” på Lyø ø-lejr!


Ind imellem de mange mulige aktiviteter er der også tid til at gå en tur til købmanden eller på stranden, og på vores store lejrplads spiller vi bold og kongespil og flyver med drager, hvis vi da ikke lige går en tur ud til Klokkestenen – en af Lyø`s attraktioner – eller øen rundt! Det vigtigste er, at du hygger dig! Stress og dårligt humør er strengt forbudt og behandles som regel med en ”lille sort”! Solnedgangen indtages ofte med sang og musik på stranden ved den store sten med udsigt til skumsprøjt og, hvis du er lidt heldig, marsvin der tumler sig i det svindende lys!

Snyd ikke dig selv for denne vidunderlige og uforglemmelige oplevelse!


Ø-lejr er sundt for sjælen!


Igangsættere: Bent Åkjær Nielsen (spil), Bjarne Christiansen (spil) og Peter Krogh (pileflet).


Kontaktperson: Lone Barner (24454117).

www.oelejr.dk/lyoe

dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser