Ølejrbevægelsen 2013
                        Ølejr 2013 > Priser, tilmelding



Priser, tilmelding

Program 2013



Priser 2013
Prisen er den samme pr. døgn, og er den samme uanset om du købet via BilletNET eller betaler på lejren.

Priser i danske kroner Børn 2-14 år Unge 15-24 år Voksne over 25 årEneforsørgers egne børn udover de første 2, samt Babyer 0-1 år
1 døgn

85

110

150

0 *)

6 døgn

510

660

900

0 *)

7 døgn

595

770

1050

0 *)

10 døgn

850

1100

1500

0 *)

11 døgn

935

1210

1650

0 *)

Prisen er inklusive kost. Der kan opkræves et mindre beløb for nogle af lejrens aktiviteter - ring og spørg på den pågældende
lejr.

Billetter kan købes over BILLETnet 70 15 65 65, man.- fre.: 10.00 - 17.00, dog kun til HELE uger. Der tillægges gebyr.

Ved ølejr-uger af anden længde end 7 dage er prisen dags- prisen ganget med antal dage.

Børn under 2 år deltager gratis. Er du eneforsørger, skal du kun købe billet til dig selv og til de 2 ældste af dine egne børn; nummer 3, 4 osv. af dine egne børn deltager gratis. Dog skal der betales reservationsgebyr for hvert enkelt barn.



Vi anbefaler at du tilmelder dig vha BilletNET.dk




Tilmelding
Du kan købe en billet via BILLETnet enten på posthuset eller over Internettet. Sidste dag for køb af billet over BILLETnet er tirsdagen, før ugen starter, men tilmelding er også mulig på selve ølejren (se under pkt.  3) - du kan ringe til ølejren og få at vide, om der er ledige pladser.

Du kan enten købe en billet via BILLETnet eller tilmelde dig på lejren. Sidste dag for køb af billet over BILLETnet er tirsdagen, før ugen starter, men kan ringe til ølejren og få at vide, om der er ledige pladser.

BILLETnet sælger billetter på posthuse og via deres hjemmeside. De opkræver et gebyr for hver billet.

Opgiv ugens startdato sammen med dit navn og tlf.-nummer så vi kan kontakte dig ved ændringer eller aflysninger. Når du har købt billet, er du sikret plads på ugen. Husk at medbringe billetten som bevis
på, at du har betalt for opholdet.

NB! Du kan ikke være sikker på at der åbnet for køb af billet via BILLETnet samtidig med at brochuren udkommer, tjek www.billetnet. dk eller www.oelejr.dk hvor det vil blive oplyst hvornår der åbnes for køb af billetter via BILLETnet.


Tilmelding på ølejren i sæsonen:
Når du har valgt den uge, du gerne vil deltage i, ringer du til ølejren og spørger regnskabsføreren, om der er ledige pladser på den pågældende uge. Du tilmelder dig og betaler for hele ugen eller for nogle af
ugens dage hos regnskabsføreren, når du møder op på ølejren. Der kan kræves gebyr svarende til gebyret fra BILLETnet.

Enkelte emneugers program forudsætter dog, at du deltager hele ugen (det angives i så fald under den enkelte uge). Kommer du uanmeldt til en udsolgt uge, risikerer du ikke at kunne deltage, da deltagere
med billet har fortrinsret.



Tilbagebetaling


Tilbagebetaling ved afbud
Hvis du alligevel ikke kan deltage i ugen og må melde afbud, kan dette ske indtil 4 uger før din uge starter. Du skal sende en mail til Info@oelejr.dk og melde afbud samt oplyse navn, adresse og nummeret på den bankkonto, refusionsbeløbet ønskes indsat på. Du skal desuden sende dine billetter til vor adresse - evt. som en vedhæftet fil.

Har du ikke adgang til e-mail, kan afbud meddeles på tlf. 70 22 55 81.

Vi refunderer så billetternes pris minus et gebyr på kr. 150,- pr. billet, men du kan ikke forvente at modtage pengene før efter sæsonen. Du kan ikke melde afbud på posthuset eller over internettet.


Bytning af billetter
Det er muligt at ændre billetterne til en anden uge på enten samme eller anden ølejr på postkontoret eller internettet, under forudsætning af, at der stadig er ledige pladser. (Henvend dig til det sted du har købt billetten.)

Tilbagebetaling ved sygdom
Bliver du syg, skal du melde afbud til regnskabsføreren på ølejren, hvor du har tilmeldt dig, senest ved ugens start. Du skal derefter sende din billet og lægeerklæring til Ølejrbevægelsen. Efter sæsonen refunderer vi beløbet minus 50 kr. pr. billet.

Tilbagebetaling ved aflysning
Hvis en uge aflyses, kan du få billetten refunderet på posthuset (der hvor du har købt billetten). Vi har dog kun mulighed for at oplyse dig om en evt. aflysning, hvis du oplyser dit navn og telefonnummer samtidig med, at du køber billetten. Hvis du har købt billetten over Internettet tilbageføres pengene automatisk til det betalingskort du brugte ved købet.

Anden form for tilbagebetaling
I andre tilfælde tager Ølejrbevægelsen stilling til en eventuel tilbagebetaling efter sæsonen.

Undtagelser, forbehold og ansvar
1. En uge kan aflyses. I så fald kan du komme på en anden uge, hvor der er plads, eller du kan få pengene tilbage på posthuset.
2. De enkelte uger kan have særlige krav eller afvigelser (vegetarisk kost, spiritusforbud, atypisk længde, påkrævet deltagelse hele ugen, begrænset deltagerantal, ugen er uegnet for børn). Dette er bekrevet på den enkelte uges side.
3. Hvis der på en ølejr opkræves et administrationsgebyr, når du først betaler for den valgte uge hos regnskabsføreren efter din ankomst til ølejren, angives det i denne brochure på den pågældende ølejrs side.
4. Dyr må ikke medtages (bamser og tøjdyr er dog velkomne).
5. Personlige ejendele er ikke dækket af bevægelsens lejrforsikring.
6. Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med forløb, der har eller kan få terapilignende karakter.
7. Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med trafikforsinkelser, strejker, lockouts eller force-majeure-situationer.






dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser