Ølejrbevægelsen 2010
                        Ølejr 2010 > Priser, tilmelding



Priser, tilmelding

Program 2010

Priser i danske kroner Børn 2-14 år Unge 15-24 år Voksne over 25 år
1 døgn

80

105

145

6 døgn

480

630

870

7 døgn

560

735

1015

10 døgn

800

1050

1450

11 døgn

880

1155

1595


Spædbørn under 2 år er gratis.

Vi anbefaler at du tilmelder dig vha BilletNET.dk

Prisen er inklusive kost.

Der kan opkræves et mindre beløb for nogle af lejrens aktiviteter - ring og spørg på den pågældende lejr.


Tilmelding
Du kan købe en billet via Billetnet enten på posthuset eller over Internettet, eller du kan ringe til ølejren og få at vide, om der er ledige pladser. Sidste dag for køb af billet over Billetnet er tirsdagen, før ugen starter, men tilmelding er også mulig på selve ølejren (se nedenfor under pkt. 3).


Billetkøb igennem Billetnet
Du køber billet til den ønskede uge, enten på internettet, eller ved at ringe til billetnet på tlf. 70156565, eller på et af de posthuse, der er med i Billetnet. Opgiv ugens startdato sammen med dit navn, adresse og telefonnummer ved billetkøb, så vi kan meddele dig eventuelle ændringer eller aflysninger. Når du har købt billet, er du sikret plads på ugen - husk at tage billetten med, den er bevis på, at du har betalt for opholdet.

Ved on-line BilletNET booking er der mulighed for "Ticket Fast", der er gratis tilsendelse af billet til din emailadresse. Du skal udskrive billetten ud og medtage udskriften til lejren.

Vigtigt: Billetnet anbefaler at man får sendt billetter med anbefalet post. Dette er ikke nødvendigt, da ølejrbevægelsen dækker billetter der er forsvinder i posten. Det er vigtigt at gemme kvitering for betaling for billetterne.


Billetkøb over internettet
Du køber billet til den ønskede uge på hjemmesiden www.billetnet.dk eller via linket på hjemmesiden www.oelejr.dk. Det vil fremgå, hvilke oplysninger du skal indtaste. Du enten betale med dankort mv. Når du har købt billet, er du sikret plads på ugen - husk at tage billetten med, den er bevis på, at du har betalt for opholdet. Vælg Ticket FAST, som er gratis tilsendelse af billetten til din emailadresse, og medbring en udskrift af billetten til lejren. Ølejrbevægelsens lejre kan være lidt svære at finde på BilletNET. Derfor anbefaler vi at bruge links fra vors hjemmeside, som findes på siden for hver enkelt uge. Hvis du ønsker at søge direkte på BilletNET.dk siden skal du søge efter enten "Ølejr" ølejren f.eks. "Vejlø" eller "Græsrodsgården" eller "uge" som er de 3 typer søgeord der giver bedste resultat.


Billet til forkert lejr og lejruge kan byttes.
Som noget nyt har vi i 2010 indført at billetter der fejlagtigt er indkøbt til en forkert lejr eller lejruge kan ombyttes til en anden uge eller lejr samme sæson som den er købt. Henvendelse sker til der hvor billetten er købt.

Tilmelding på lejren i ølejrsæsonen (når lejren er igang, eller kort før lejrstart)
Når du har valgt den uge, du gerne vil deltage i, ringer du til ølejren og spørger regnskabsføreren, om der er ledige pladser på den pågældende uge. Du tilmelder dig og betaler for hele ugen eller for nogle af ugens dage hos regnskabsføreren, når du møder op på ølejren. Hvis du kommer inden spisetid på ankomstdagen skal du sørge for at lejren ved at du ønsker at spise med. Enkelte emneugers program forudsætter dog, at du deltager hele ugen (det angives i så fald under den enkelte uge). Kommer du uanmeldt til en udsolgt uge, risikerer du ikke at kunne deltage, da deltagere med billet har fortrinsret.


Tilbagebetaling ved afbud
Hvis du alligevel ikke kan deltage i ugen og må melde afbud, kan dette ske indtil 14 dage, før din uge starter. Du skal ringe til Ølejrbevægelsen og melde afbud og derefter sende dine billetter til vores adresse. Vi refunderer så beløbet minus 50 kr. pr. billet, men du kan ikke forvente at modtage pengene før i august. Du kan ikke melde afbud på posthuset eller over Internettet.

Tilbagebetaling ved ændring
Du kan ikke ændre ugetilmelding på posthuset eller over Internettet. Ændring til en anden uge betragtes som afbud og ny tilmelding, uanset om den anden uge er på den samme eller en anden ølejr. Vedrørende afbud se ovenfor. Tilbagebetaling ved sygdom Bliver du syg, skal du melde afbud til regnskabsføreren på ølejren, hvor du har tilmeldt dig, senest ved ugens start. Du skal derefter sende din billet og lægeerklæring til Ølejrbevægelsen. I august refunderer vi beløbet minus 50 kr. pr. billet.

Tilbagebetaling ved sygdom
Bliver du syg, skal du melde afbud til regnskabsføreren på ølejren, hvor du har tilmeldt dig, senest ved ugens start. Du skal derefter sende din billet og lægeerklæring til Ølejrbevægelsen. I august refunderer vi beløbet minus 50 kr. pr. billet.

Tilbagebetaling ved aflysning
Hvis en uge aflyses, kan du få billetten refunderet på posthuset. Vi har dog kun mulighed for at oplyse dig om en evt. aflysning, hvis du oplyser dit navn og telefonnummer samtidig med, at du køber billetten.

Anden form for tilbagebetaling
I andre tilfælde tager Ølejrbevægelsen stilling til en eventuel tilbagebetaling i september.

Hvis du mod forventning bliver syg eller på anden måde forhindret i, at deltage i ølejr og derfor ønsker at søge om refusion af noget af prisen på din billetnetbillet så skal du henvende dig skriftligt herom til ølejrbevægelsen.

Tag en kopi af din billet og behold kopien, og send originalbilletten til Ølejrbevægelsen, Postboks 37, DK-2860 Søborg

Vi gør opmærksom på at vi laver lejre om sommeren og derfor først kan garantere at din henvendelse bliver behandlet i efteråret.

Forbehold og ansvar
En uge kan aflyses. I så fald kan du komme på en anden uge, hvor der er plads, eller du kan få pengene tilbage på posthuset.
Hvis der på en uge er særlige krav eller afvigelser (vegetarisk kost, spiritusforbud, atypisk længde, påkrævet deltagelse hele ugen, begrænset deltagerantal, ugen er uegnet for børn), angives det i denne brochure på den relevante ølejrs side under generel information og/eller under den pågældende uge.
Hvis der på en ølejr opkræves et administrationsgebyr, når du først betaler for den valgte uge hos regnskabsføreren efter din ankomst til ølejren, angives det i denne brochure på den pågældende ølejrs side.
Dyr må ikke medtages (bamser og tøjdyr er dog velkomne).
Personlige ejendele er ikke dækket af bevægelsens lejrforsikring.
Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med forløb, der har eller kan få terapilignende karakter.
Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med trafikforsinkelser, strejker, lockouts eller forcemajeure- situationer.

dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser