Ølejrbevægelsen - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser 2008 - Uge 31 Bevægelse & ChiGong
 
  Ølejrbevægelsen 2008
                        Ølejr 2008 > Drejø > Uge 31 Bevægelse & ChiGong



Uge 31 Bevægelse & ChiGong

2008 Program


Sjælens bevægelse og ChiGong.

Uge 31. 26/7-2/8, Vegetarisk uge.

Sjælens bevægelse og Qi Gong


Sjælens bevægelse
En uge med fordybelse i livstema i en tryg og stærk gruppe som kan bære det der er i os. Du må regne med en uge der sætter spor i sjælen, med mange vakre stærke oplevelser vi får lov at dele med hinanden. Vi åbner os for vores personlige og vores families sjæl.
Hele ugen, arbejder vi med blokerings forløsende arbejde på sjælens plan, Varsomt, vildt og vakkert. Vi kommer til at komme hinanden ved, vi mødes i et fortroligt rum, hvor vi har brug for gensidighed, respekt og tilstedeværelse. Du må regne med at du kommer i kontakt med følelser, både dine og andres.

Sjælens bevægelse er en blokeringsforløsende metode efter Bert Hellinger. Familieopstillinger er det mange der kender det som. Denne metode er udviklet sig i mange retninger, og man arbejder nu, ikke kun med familiesystemet. Men med mange andre systemer. Som det ser ud lige nu, kommer vi til at tage udgangspunkt i chakraerne (det er ikke nødvendig at kende disse, for at deltage). Hele ugen bliver programmet planlagt efter hvad der sker, hvor den enkelte er, og hvor gruppen er i øjeblikket.

Qi Gong
Qi Gong er en del af den ældgamle traditionelle kinesiske medicin. Qi gong betyder energiøvelser eller energiarbejde.
Qi Gong har været anvendt i mange tusinde år, i Kina, og bliver det stadig af både unge og gamle og er en vigtig del af behandlingen på de kinesiske hospitaler. Qi Gong har spredt sig ud over hele jorden og er således i dag også brugt i Danmark.

Qi Gong minder umiddelbart om Tai Chi men er ikke som Tai Chi udledt af en kamp form – Qi Gong er helsebringende energiøvelser. Qi Gong kan både være dynamiske øvelser eller helt stille meditation. De dynamiske øvelser er oftest langsomme og blide bevægelser koordinerede med åndedrættet.

Program
Om morgenen arbejder vi med Qi Gong, fysiske øvelser og meditation og chakra. Sjælens bevægelse arbejder vi med eftermiddag, måske nogle aftner, også. Det bliver selvsagt tid til badning, lejrbål hygge og andre ø-lejr aktiviteter.
Tag med instrument, om du har det.
Vi glæder os til at møde jer alle til en dejlig ø-lejr i den danske sommer!

 

www.oesommer.dk


dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser