Ølejrbevægelsen - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser 2008 - Uge 30 Psykodrama
 
  Ølejrbevægelsen 2008
                        Ølejr 2008 > Drejø > Uge 30 Psykodrama



Uge 30 Psykodrama


2008 Program

Uge 30. Psykodrama - en kilde til udvikling og glæde - familieuge

Uge 30, 19/7 - 26/7, Vegetarisk uge.


Psykodrama – en kilde til udvikling og glæde
Psykodrama er en terapeutisk metode til at udforske vort indre, vores relationer, vores fremtid og meget mere, på en måde som inddrager både krop, sind og ånd. På psykodramascenen kan vi i et trygt fællesskab iscenesætte oplevelser, drømme, visioner og følelser som lever i os, og på den måde bringes i tættere kontakt, – og i bedre balance – med os selv og andre.
På Drejø vil vi arbejde ud fra enkle iscenesættelser med udgangspunkt i deltagernes liv og forudsætninger, og derigennem præsentere nogle af psykodramaets teknikker og muligheder. Ved gennemspilning af situationer fra dagliglivet kan der opstå nye erkendelser, – drømme og ønsker kan få liv, relationer blive klarere, – og nye perspektiver og nyt mod på tilværelsen opstå.

Psykodrama er en blid metode, som kalder på deltagernes humor og spontanitet - og som rummer spiritualitet. På Drejø kan du snuse til metoden eller gå lidt dybere.

Det bliver hovedsageligt for de voksne, men der bliver dog mulighed for at børn fra ca. 10 år kan prøve enkle teknikker, f.eks. til konfliktløsning, træning i empati o.a.

Ordet psykodrama kommer af græsk, (psyke: sjæl, drama: handling = sjælehandling).

 

www.oesommer.dk


 

dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser