Ølejrbevægelsen - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser 2008 - Uge 27 Intuitiv Danseflow
 
  Ølejrbevægelsen 2008
                        Ølejr 2008 > Drejø > Uge 27 Intuitiv Danseflow



Uge 27 Intuitiv Danseflow

2008 Program

Intuitiv Danseflow og Shamanisme

Uge 27, 29/6-5/7 (6 døgn, søndag til lørdag), Vegetarisk uge

 
 

Intuitiv danseflow
I uge 27 er der danseflow på Drejø. En uge hvor pulsen kommer op, sanseligheden bliver vækket til live og din indre dans bliver sluppet løs i en tryg og tillidsfuld atmosfære.
Med anker i kroppen og sanserne bevæger vi os ind i dansens selvforglemmelse, væren og åbenhed og mødes os selv og hinanden i dette magiske og legende rum, hvor alt nyt fødes.
Glæd dig til at være en del af et intenst vibrerende rum, der kommer til at emme af nærvær, intimitet og livsglæde.

Prana og Virendra fra „Flow of Life“ forfører dig ind i den frie dans med focus på forskellige følelsestilstande og temaer fra livet- TILSAT DJÆVELSK GO' MUSIK
Danseflow er for dig der ønsker at leve livet, mærke livet og udtrykke livet- sammen med en masse andre dejlige mennesker.

Vi ses på den lille ø i det sydfynske ø-hav.


Shamanisme
Shamanismen har sine oprindelse i længst svundne tider, i en tid kaldet palæolitikum, ca. 50.000 år før vor tidsregning. Shamanen var den person der stod i forbindelse med den åndelige verden og kunne rådgive de mennesker og det samfund shamanen var i forbindelse med- og en del af, gennem sit arbejde med sine åndelige hjælpere og vejledere.
Shaman er et sibirisk ord og betyder noget retning af „den der ser ind...“ og shamanisme menes også at have sit udspring i sibirien. Shamanisme er blevet anvendt over hele jorden og her i norden har vi haft en speciel form for shamanisme, nemlig Sejd; i modsætning til de fleste andre former for shamanisme rejste man her på sangen og ikke på trommens lyd, når man rejste til den åndelige verden. Det var oftest kvinder der udførte dette shamanistiske arbejde, de sejdede og de blev kaldt Vølver.

I dag bruger vi igen den shamanistiske arbejdsform til at stå i forbindelse med den åndelige verden, og vi anvender de råd og vejledninger vi får til os selv og vore omgivelser. Oftest anvender vi den form, hvor vi bruger trommens lyd til at foretage den åndelige rejse, hvor vi med vor ikke-kropslige del af os selv, tager på besøg i den åndelige verden for at få råd og vejledning, og heraf kommer ordet trommerejse.

På Drejø vil vi tage udgangspunkt i trommerejsen, så også nytilkomne kan få mulighed for at møde deres åndelige hjælpere, kraft dyr og vejledere ved hjælp af denne eksakte arbejdsmetode. Vi skal også dybere i kontakt med omgivelserne, med elemnterne vand, ild, luft og jord, da vi kommer så tæt på dem rent fysisk og sanseligt når vi er på øen. Alt efter deltagernes lyst og evne, vil vi finde andre arbejdsformer, da shamanismen ikke kun har trommerejsen som arbejdsredskab.

Du må gerne være helt ny og nysgerrig på dette område.
Medbring et liggeunderlag til trommerejsen og eventuelt tromme og rasle.


   

 

dcwd & cmsimple
    info@oelejr.dk - 70 22 55 81 - Ta' på Ølejr - Danmarks små oaser