Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

2004 Program

Røsnæs Ølejr.

Velkommen til Røsnæs
På Røsnæs er alle, som vil hygge sig, slappe af og have det rart med hinanden, velkomne.

Ølejren ligger i naturskønne omgivelser mellem marker og skovklædte bakker. Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. Der er gå-afstand til stranden og købmanden. Lejren har sovetelte, et stort veludstyret spisekøkken, sauna, varmt brusebad, aktivitetstelt, materialetelt og te-lefon.

Luftmadrasser (og enkelte feltsenge) kan lejes billigt. Ring og reserver i forvejen. Vi har masser af tæpper. Til aktiviteter er der volleyball-net, børnebassin, sandkasse, trækvogne, mange slags spil, sangbøger, farver og maling m.m. Medbring gerne musikinstrumenter og gode idéer.

Vi er sammen om det praktiske. Vi aftaler ved aftensmaden, hvem der køber ind og laver mad næ-ste dag. Vi spiser lækkert hver dag, fordi indkøbene er fornuftige, og vi er et fællesskab.

PS: Husdyr og egne telte må ikke medbringes.

Børnedag
Tirsdag er traditionelt børnedag på Røsnæs. Sammen planlægger vi dagen, og lejren stiller gerne materialer til rådighed. Der kan arrangeres skattejagt, vandlege, eventyrlege, bål eller hvad man nu ellers kan finde på. Om aftenen er der børnemenu.

Det er let at komme til Røsnæs
Tag til Kalundborg med toget fra København, med færge fra Århus eller med bus fra Slagelse. Fra Kalundborg kører bus 201 til Ulstrup. I Ulstrup står du af ved Brugsen og følger vejen mod Sønder-strand. På din vej vil du møde ølejrens skilte, som vil lede dig til lejren (ca. 800 m).

Du kan komme uanmeldt, men hvis du vil være med til aftensmaden, den dag, du kommer, skal du ringe til lejren dagen før og melde din ankomst. Der betales ved ankomsten.

PS Hvis Billetnet linket ikke sender dig direkte til billetten for den ønskede uge, så finder du Røsnæs ølejrs billetter under spillested "Røsnæs" på Billetnets hjemmeside.

Lejradresse: Røsnæs Ølejr
Slettenshage, Ulstrup
4400 Kalundborg
Lejrtelefonnummer: 28 63 34 53
Kontaktperson: Jannie, tlf.: 26 80 18 46
  j.rasch@mobilixnet.dk
   
Hjemmesideadresse: www.oelejr.dk/roesnaes
Ø-mail-adresse: roesnaes@oelejr.dk

 



Råhygge for børn, unge og voksne
Uge 28 (3/7-10/7)

Trænger du til en afslappende uge med masser af råhygge, så kom. En populær uge for både børn, unge og voksne, hvor mange kommer igen og nye kommer til. Vi spiller kroket, petanque, bridge og meget mere. Har du musikinstrumenter og/eller gode idéer, så ta' dem med. Vi kan også gå på op-dagelse i skov og på strand. Måske møder vi mosekonen.

Kontaktperson:
Jannie, 26 80 18 46, j.rasch@mobilixnet.dk
Gitte, 35 39 05 83, gittecarstensen@privat.dk

 

Børn i centrum
Uge 29 (10/7-17/7)

En uge med plads til både dig, dine børn og børnebørn. Det bliver en uge, hvor du kan dase ved vand og strand, en uge med hyggelige gåture i den smukke natur, snobrød og popcorn over bål. Medbring badetøj, fiskestang og dit gode humør og tag af sted på en uge, hvor hygge, afslapning og samvær er i centrum.

Kontaktperson:
Karina, 27 12 44 26, karina.ellen.hemmingsen@skolekom.dk

 

Røsnæs Festival (musik - spil - børn)
Uge 30 (17/7-24/7)

Denne specielle uge er for unge mennesker, forældre og børn. I naturskønne omgivelser ved vandet, vil ugen blive præsenteret ved forskellige live bands. Derudover en lang række børneaktviteter samt børnekoncert. Ugen vil desuden kunne byde på bål og hygge, god mad, petanque, volleyball, forskel-lige brætspil og et miks af forskellige andre arrangementer og aktiviteter.
Alderen svinger imellem ca. 0 og 35 år.
Kommer I?
For der gør vi!
For mere information, tag kontakt.

Kontaktpersoner:
Louise Andersen, 33 79 95 30, lusse4@hotmail.com
Jon Kiellberg, 28 92 41 46, jon.kiellberg@pol.dk

 

Ungdomsuge
Uge 31 (24/7-30/7) NB! 6 dage


En glad uge for unge, der har lyst til lidt hyggeligt samvær med andre unge. Vi planlægger ikke så meget på forhånd, og tager det bare, som det kommer, og ser, hvad der nu er stemning for. Der vil bl.a. være mulighed for at spille dungeons & dragons og volleyball, og gå til stranden, sidde ved bå-let og hygge om aftenen m.m.

Vi har en aldersgrænse: 15-22 år.
Dog må unge på 15-17 år gerne have en voksen med.
Vi håber at se så mange som muligt på denne helt nye uge.

Kontaktpersoner:
Esben Tind (igangsætter), 28 57 23 37,
Jens Erik (regnskabsfører, voksen), 43 54 53 80.

Danmarks små oaser 2004