Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

RØSNÆS 2001

Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. Ølejren ligger mellem marker og skovklædte bakker med udsigt til Storebælt, helt ugenert. Fra lejren er der gå-afstand til strand og købmand.

Lejren har små og store sovetelte, et stort, veludstyret, nyt spisekøkken, aktivitetstelt, sauna og varmt brusebad. Luftmadrasser kan lejes billigt og vi har masser at tæpper, krus, tallerkner og bestik.

Til aktiviteter er der bålplads, volleyballnet, børnebassin, sandkasse, trækvogne, mange slags spil, sangbøger, farve, sminke m.v.

Vi er sammen om det praktiske. Vi aftaler ved aftensmaden, hvem der laver aftensmad næste dag og køber ind. Vi spiser lækkert hver dag, fordi indkøbene er fornuftige og vi er et fællesskab.

På Røsnæs er alle velkomne, som vil hygge sig og have det rart med hinanden.

PS: Husdyr kan ikke medbringes og private telte kan ikke slås op.

Børnedag
Tirsdag er traditionelt børnedag. Sammen planlægger dagen, og lejren stiller materialer til rådighed. Der kan arrangeres skattejagt, vandlege, eventyrlege, bål og hvad man nu ellers finder på. Om aftenen er der børnefest og børnene bestemmer maden.

På lejren
Du er også velkommen færre dage. Du ringer til lejrens regnskabsfører forinden. Der er også plads til dig. Hvis du vil have aftensmad, må du ringe dagen før, så der også bliver købt ind til dig. Der betales ved ankomsten.

Det er let at komme til Røsnæs !
Tag til Kalundborg med toget fra København, færge fra Århus eller bus fra Slagelse. Fra Kalundborg kører bus 201 til Ulstrup, hvor I står af ved Brugsen. Følg vejen mod Sønderstrand, og skiltene med "Ø-lejr" til lejren ca. 800 m fra Brugsen.

Lejradresse: Røsnæs Ø-lejr
Slettenshage, Ulstrup
4400 Kalundborg
Lejrtelefon: 59 509352
Oplysninger: Eja, tlf. 36 772923
Jannie, tlf. 44 441546
   
Hjemmeside: www.oelejr.dk/roesnaes
Ø-mail: roesnaes@oelejr.dk

 



Forkæl dig selv - og din næste
Uge 27 (30/6 - 7/7)

Nye kartofler og jordbær, TID til at få sjælen med. Overvejer du/I en mere rolig levevis, mindre tempo i hverdagen, mere motion, bedre kost, god vin: så afprøv nogle af mulighederne med ligesindede. Vi laver lækker mad til hinanden (erfaring haves) og vasker op. Vi hygger og slapper af i hinandens selskab, måske har du lyst til smukke ture i omegnen og/eller bare sidde og kigge ud over havet. Evt. kan du medbringe kondisko, tegnegrej, notesbog, en god roman eller ....

Igangsættere:
Anette, ø-mail: roesnaes@oelejr.dk,
Marianne, tlf. 44 444094, ø-mail: marianne.privat@herbworx.dk

 

Gamle venner / nye ansigter
Uge 28 (7/7 - 14/7)

Hygge- og slappe-af-uge. En populær uge for børn og voksne, hvor mange kommer igen år efter år, og nye falder ind. For legesyge voksne er Jesper klar med gode ideer. Der spilles kroket, pentanque og måske også bridge m.m.m. Har du musikinstrumenter eller gode ideer, så tag dem med. Du kan også selv gå på opdagelse i skov og på strand. Mosekonen er der.

Igangsættere:
Jesper og Jannie, tlf. 44 441546,
Gitte, tlf. 35 390583.

 

Børn i centrum
Uge 29 (14/7 - 21/7)

En uge med plads til både dig, dine børn og børnebørn. Dase ved strand og vand, hyggelige gåture i den smukke natur, snobrød og popcorn over bål… I det hele taget en uge med plads til hygge, afslapning og samvær.

Er der stemning for det, kan du høste af vore igangsætteres erfaring.
Rikke er afspændingspædagog og klar til rytmik og evt. en lille løbetur.
Karina er kreativ i børnehøjde med musik, maling mm.

Igangsættere:
Karina, tlf. 48 244426, ø-mail: karina@12move.dk,
Rikke (afspændingspædagog)

 

Camp Røsnæs
Uge 30 (21/7 - 28/7)

I kanon-smukke omgivelser afholder vi på tiende år Camp Røsnæs. En festlig uge med forskellige arrangementer såsom melodi-grand prix, live-musik, Røsnæson-dyst, bold/spil etc. Dette er en uge, hvor maden er i højsædet, samt hvor vi satser på, at vi alle får en god og hyggelig ferie i samvær med andre unge. Kommer I - for det gør vi!

Igangsættere:
Louise Andersen, tlf. 32 941052, ø-mail: lusse4@hotmail.com,
Jon Kiellberg, tlf. 26 137731, ø-mail: jon.kiellberg@pol.dk

 

Danmarks små oaser 2001