SKARØ 1999
Skarø ligger i det sydfynske ø-hav, en times sejlads fra Svendborg. Skarø er fyldt med rigtig sydfynsk idyl; stråtækte bøndergårde - gadekær - markveje - fugleliv - vilde harer. Da vi har haft ø-lejr her siden 1974, er de lokale 'dus' med ø-lejrlivet.

Lejren ligger ugeneret. Fra lejrpladsen har du udsigt til Fyn, Tåsinge, Hjortø, Ærø og Drejø. Udover køkken- og sovetelte har vi et 80m2 telt til alle slags aktiviteter. Vi har forskelligt gøglerudstyr såsom en ethjulet cykel, kegler til jonglering, bolde, drejebænk tiller og meget mere; desuden har vi et par surfbrædder, så vi kan bruge det sydfynske ø-hav til andet end at svømme og fiske i.



Lejradresse: Skarø Ø-lejr
Skarø
5700 Svendborg
Lejrtelefon: 66 221969
Færgetelefon: 62 220262.
ø-post: info@skaroe.dk
www:
www.skaroe.dk


Deltagerantal: Max 60 personer - så der er god plads, men deltagerantallet varierer fra uge til uge.

Ankomst/afrejse: Lørdag. Bilen kan du parkere på Svendborg Havn - lige ved færgen. På Skarø henter vi din bagage med traktor. Der kører kun fåbiler på øen, så selv mindre børn kan cykle rundt. Det er en god ide at tage cykler med på øen.






På Skarø har vi mange år haft tradition for at lave famillielejr. Overskriften er 'Børn, bål og bold'; børn er altså meget velkomne på lejren.

Vi arrangerer bondegårdstur til Aksel og Erna, der har køer, heste og høns. Torsdag aften holder vi åbent hus med kaffe og kage for øens beboere. Vi dyster i rundbold, fodbold eller volleyball eller måske underholder med teater, sang og musik.

Fredag holder vi oftest en fest som afslutning på ugen. Udover de mange fælles aktiviteter hver hver uge dog sit særlige tema med kyndige og engagerede igangsættere.

 

Kunst og Akvarelmaling for alle
Uge 27 (3/7-10/7).
Igen i år en uge med akvarelmaling og anden kunstnerisk udfoldelse bl. Skulptur og anden 'installationskunst'. Her kan alle være med. Er du begynder, har vi indkøbt papir, lidt farver og pensler eller medbring selv de ingredienser, du skal bruge.

Kontaktperson: Karin 45 863538

Lystfiskeri
Uge 28 (10/7-17/7).

Du behøver ikke at være en garvet søulk eller besidde alverdens avancerede fiskegrej for at melde dig til denne uge. Hvis du bare er lidt interesseret, vil Poul og Martin, som bor på øen, hjælpe både børn og voksne med at fiske fra strand, mole eller jolle. Når havbunden gærer, ved Poul og Martin hvor der er ål og rejer.

Kontaktperson: Karl 65 302703




Børn og Boldspil
Uge 29 (17/7-24/7).
Vi spiller bold med børnene hver dag nogle timer, og hvis der er interesser for det, spiller de viksne volleyball om aftenen. Altså boldlege for de små, holdspil for de større og volleyball for de største.

Kontaktperson: Arne 39 623961 og Helle 31 679727




Ungdomsuge.
Uge 30 (24/7-31/7).

Ungdoms Ø-lejren er en uge med total afslapning i selskab med de andre ligesindede. Aktivitetsniveauet bestemmer du selv, men volley og, backgammon og gøgl, er nogle af de ting, som vi kan bruge tiden til. Hvis vejret tillader det, tager vi til stranden for at bade sole os og samle kræfter til nattens eskapader. Efter en god middag tænder vi bål og synger falske sange, mens mørket sænker sig. En god forsyning af øl og vin, sikrer den gode stemning til langt ud på de små timer.
Mød talstærkt op med guitar og backgammon til en fed uge med andre festglade unge.

se også www.skaroe.dk/ungdom.html

For yderligere informationer - kontaktpersoner: Johanne 33 794790, Jon 36 139070


Danmarks små oaser 1999