Græsrodsgården 1999

I udkanten af landsbyen Bregninge (v. Jyderup) ligger græsrodsgården, en tidligere landsbyskole med en gammel ugenert have. Bygningerne indeholder sovesale med madrasser, gymnastiksal, opholdsstue, spisekøkken, toiletter og brusere med varmt vand. Her kan du opleve en Ø-lejr med fast tag over hovedet.
På Græsrodsgården kan man kun tilmelde sig HELE uger. Du kan finde rejsevejledning og yderligere informationer på www.graesrodsgaarden.dk

Ø-kontaktperson: Jeanette Kjøller 36 175575
Lejradresse: Græsrodsgården,
Bregningevej 6, Bregninge,
4393 Eskebjerg
Lejrtelefon: 59 291527
www: www.graesrodsgaarden.dk
Deltagerantal: 50 Personer
Ankomst/afrejse: Lørdag eftermiddag

 

 

Krop og bevægelse
Uge 26 (26/6 - 2/7). Max 30 deltagere. OBS kun 6 dage, slut fredag 2/7
En lille uge for dig, som har lyst til at udforske og bevæge, og mærke kroppen. Elementær såvel østlig som vestlig inspireret, en blanding af bevægelse, dans, massage, afspænding, selvmassage, opvarmning, energiøvelser, stræk o. lign. Via forskellige lette, sjove øvelser og teknikker, samt improvisationer med krop og stemme vil vi give dig nye redskaber med hjem, som du kan bruge i din hverdag.

Der vil være undervisning hver formiddag ca. 3time, samt efter lyst, frivillige tilbud om eftermiddagen. Derudover kan vi jo også male, synge og spille så medbring egne instrumenter, farver samt liggeunderlag.

Forløbet egner sig ikke til børn. Deltagerforudsætninger: ingen.

Henv: Tina Weile, Socialpædagog, under uddannelse til kropspsykoterapeut. Div. massage, dans og selvudviklingskurser, tlf 43 903177

 

 

Kontakt & samspil mod år 2000
Uge 27 (2/7-10/7). OBS 8 dage, start fredag 2/7.
ejen til forandring kan styrkes ved at sanse kroppen, lytte til dens signaler og omsætte dem i handling. Ugen vil give dig mulighed for at lære sider af dig at kende, som kan styrke din kontakt med dig selv og din kontakt med andre.

Arbejdsformen er primært oplevelsesorienterede øvelser med temaer som:
  • personligt rum og grænser
  • nærvær og tillid
  • mærke egen kraft og udtrykke den
  • relationer i grupper
  • hvad gør dig og din krop levende
  • leg, musik og bevægelse


Dagene er opdelt, så formiddagens program er på ca. 3 timer og eftermiddagen er afsat til gruppearbejde.

Det er en forudsætning, at du deltager hele ugen
- HUSK! Ankomst senest fredag aften.
Husk papir, skrivegrej og farver + ekstra liggeunderlag.

Igangsættere: Otto Krag 35 826001 og Lene Wisbom 48 480118
Begge er uddannet Bodymamic Analytikere.

 

En dynamisk tegne male krop teater uge.
Uge 28 (10/7 - 17/7).

Gennem bevægelse, leg, teater, lyd, kropsbevægelse, fantasi, streg og farver får du mulighed for i trygge rammer at udforske og udvikle dine udtryks muligheder.

I starten vil vægtningen ligge på billedudtryk og i slutningen på teatersport
Vægtningen vil ligge på det kreative udtryk, og du skal være indstillet på at arbejdet vil berøre dig personligt.

Der vil blive arbejdet 3-4 timer hver formiddag. For udbyttets skyld er det vigtigt, at du følger alle dage.
Programmet egner sig ikke for børn.
Pris for materialer kr. 75,- pr. deltager.

Igangsættere: Marianne Miller, Billedkunstner, skuespiller, tlf 77 305120, Micael Gad, Kunstterapeut, og Bodynamic Analytiker, tlf 39 294742

 

Du er ikke ene - om at være alene.
Uge 29 (17/7 - 24/7).
I denne uge har du mulighed for at være sammen med andre, der er alene, men ikke ensomme. Vi finder sammen i selvhjælpsgrupper og diskuterer de glæder og problemer, der præger din hverdag. Har du overskud og er positivt indstillet, kan vi tilbyde en oplevelsesrig uge.
Sideløbende med grupperne bliver der tilbudt forskellige aktiviteter såsom: Vådt-i-vådt maleteknikker, hvor du via fantasirejser og maling kan arbejde med dine stærke og svage sider. Pris for materialer ca. kr. 75,- pr deltager.
Befri dit indre barn. Hvor du ved hjælp af forskellige teknikker bla. visusliseringer tegning/maling og samtaler kan arbejde med at skabe en dialog med dit indre barn, og dermed genskabe kreativitet og styrke.

Der bliver også mulighed for naturvandring på Nexelø, strandture, hygge og sang ved lejrbålet samt evt. dans om aftenen. Medbring musikinstrumenter og dansemusik på CD/MC.

Vi i holder informationsmøde lørdag den 17/7 kl 16.00

Igangsættere: Lars Grabow 35 381673 og Elin Seider 49 708236

 



Aktiv familieuge.
Uge 30 (24/7 - 31/7).
Ankomst hen på eftermiddagen. Far og / eller mor med eller uden unger store som små:

Hvad skal vi lege ???? Det kommer an på vejret.
SOL: Strandture - udflugter - fisketure - tegne / male i skyggen - skattejagt
REGN: lave marionetdukker - børnekor - sanglege - fortælle / læse eventyr
BLÆST: gå ture og finde spændende ting
Og meget mere
Vil du / I vide mere så ring til Jeanette 36 175575, eller Grethe: 86 396962

 

Om drømmenes væsen.
Uge 31 (31/7-7/8).
Forløbet vil først og fremmest handle om drømme. Vore drømme er det ubevidstes sprog, det ubevidstes måde at tale til bevidstheden eller jeg'et på. Da det ubevidste er næsten alvidende og allestedsnærværende, er der i princippet ikke meget, vi ikke kunne lære, hvis vi kunne forstå dette sprog af billeder, farver, stemninger, lyde og associative forbindelser.

I virkeligheden vil dette emne føre os vidt omkring i den menneskelige verden, og vi vil derfor kunne komme til at tale om emner som typologi, chakrabegrebet, egoet og selvet, logik, projektion, følelser og emotioner, forelskelse og kærlighed, det indre barn, moral og etik, sandhed og religion, skæbne, glæde, sentimentalitet, tilgivelse, den frie vilje, den universelle lov, incest, politik, seksualitet, ødipuskomplekset eller det onde. Ja der er ingen grænser, så det er ikke sikkert vi når det hele. Der vil blive forlæst og arbejdet 4 timer hver formiddag, daglig fællesmeditation indgår, samt kropscentrerings øvelser og bevægelse.
For udbyttets skyld er det vigtigt at du følger alle dage. Programmet egner sig ikke til børn.

Igangsættere:
Torben Hedvard, analytisk psykolog, arbejdet professionelt med youngiansk drømmeanalyse siden 81 - og har beskæftiget sig med emnet i 50 år. Tlf. 59 471948

Marianne Miller, Billedkunstner, Skuespiller. Tlf. 77 305120.

Danmarks små oaser 1999