Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

I naturskønne omgivelser ca. 10 km fra Kalundborg ligger lejren som en oase mellem marker og skovklædte bakker med udsigt til Storebælt. Lejrpladsen er stor med god plads til boldspil, leg og en bakke til vandrutschebane og drageopsætning. Der er sauna for børn og voksne og gode toilet- og badeforhold. Køkkenet er veludstyret med alt til såvel store middage som hyggelig natmad. Der er kun 500m til Brugsen. Stranden er en sten- og sandstrand med badebro. Den ligger 500m fra lejren. På Røsnæs er alle velkomne, som vil hygge, slappe af og have det godt med hinanden. Tag musikinstrumenter med. Vi har sangbøger..!

Tirsdag er børnedag på Røsnæs.
Børnedagen er en fast tradition på Røsnæs. De voksne planlægger dagen, og lejren stiller gerne materialer med mere til rådighed for arrangørerne. På børnedagen kan der arrangeres skattejagt, vandlege, eventyrlege, bål, børnesauna, og hvad man ellers har af ideer. Om aftenen er der børnefest med lækker børnemenu.

Det er let at komme til Røsnæs!
Tag til Kalundborg med tog fra København, med færge eller flyvebåd fra Århus, eller med bus fra Slagelse. Fra Kalundborg kører bus 201 til Ulstrup. Stå af bussen i Ulstrup og følg vejen mod Sønderstrand. Skilte viser vej til lejren.

Lejradresse: Røsnæs Ø-Lejr
  Ulstrup
  4400 Kalundborg
Lejrtelefon: 53509352

Yderligere oplysninger om lejren og/eller perioderne fås hos:

Eja eller Elisabet 36772923
Susanne eller Søren 75341664

Midsommer på Røsnæs
Uge 26 (24/6 - 28/6)

Kom og nyd 4 stille og rolige midsommerdage, hvor vi bruger vores sanser på ture i naturen, bader og hygger os. NB: tirsdag til lørdag.

Vejleder og regnskabsfører: Eja

Gastronomisk uge
Uge 27 (28/6 - 5/7)

Mad fra Europa. Lær at bruge naturen omkring dig og at udnytte produkter 100%. Vi har en ide om, at både morgen, frokost og aftensmad kan komme fra "Dagens Land", men med "almindelig dansk mad" til børn der foretrækker det.

Vejledere: Kent og Stig. Regnskabsfører: Anne

Indianeruge Uge
Uge 28 (5/7 - 12/7)

Igen i år: Succesen fra de sidste par år! Historiefortælling i teepee og ved bål. Stammernes historie. Naturvandring og kontakt med naturens kræfter. Lav din egen amulet/kraftobjekt. Healende cirkel (ceremoni). Fælles musik og dans. Kropsmaling. Tag trommer og rasleinstrumenter med! Rigtig teepee på lejren.

Vejledere: Ada og Egidij. Regnskabsførere: Sus og Ulrich.

Natur og læderhåndværk
Uge 29 (12/7 - 19/7)

En uge med natur og læder, små ture i de fredede områder ved lejren og udflugter til det utroligt smukke område ved fyret, bl.a. for at se den flotte solnedgang. Tilbud om læderhåndværk, f.eks. bælter, punge, sandaler og armbånd. Værktøj udlånes, men der betales for materialer.

Vejledere: Verner og Susanne. Regnskabsfører: Søren.

Hygge og slappe af uge
Uge 30 (19/7 - 26/7)

Kom og ha' det rart sammen. For de der har lyst arrangeres små ture med naturvejleder. Lær om sten, planter og stjerner.

Naturvejleder: Anette. Regnskabsfører: Gunvor.

Ungdom på Røsnæs
Uge 31 (26/7 - 2/8)

Kolde øl i køleren og 20 i skyggen, kan vi ikke love, men vi lover, at der kommer en masse unge, som har lyst til at spilde tiden på Røsnæs' bedste mark, imellem skov og strand. Vi skal, hvis vi lyster, lave både gøgl og falsk musik, imens vi laver en formidabel middag eller spiller volley. Sådan er det at tage/komme på Ø-lejr, der er ingen opskrift eller noget koncept. Det er simpelthen op til dig at skabe denne uge sammen med de andre, der finder vejen hertil. Kommer du? For det gør vi...

Aldersgrænse: 18 - 28. For evt. mere info. kontakt: Louise 31229203 Jon 32940114.




Ild, vind, vand og varme
Uge 32 (2/8 - 8/8 Slutter fredag)

Lille hyggelig uge for folk i alle aldre, hvor fantasien har frit spil. Vi fisker fra molen, bader, sætter drager op, oplever Røsnæs' utrolige natur - stenenes magi - klatrer i "bjerge", fortæller eventyr ved lejrbålet og nyder hinandens selskab under nattens utrolige stjernehimmel.

Naturvejleder: Peter. Regnskabsfører: Eja.

Danmarks små oaser 1997