Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

I udkanten af landsbyen Bregninge (v. Jyderup) ligger Græsrodsgården, en tidligere landsbyskole med en gammel ugenert have. Bygningerne indeholder sovesale med madrasser, gymnastiksal, opholdsstuer, spisekøkken, toiletter og brusere med varmt vand. Her kan du opleve en Ø-lejr med fast tag over hovedet. På Græsrodsgården kan man kun tilmelde sig HELE uger.

Ø-kontaktperson: Jeanette Kjøller 36175575.

Lejradresse: Græsrodsgården
  Bregningevej 6
  Bregninge
  4593 Eskebjerg
Lejrtelefon: 59291527

Deltagerantal: 50 personer.
Ankomst/afrejse: Lørdag eftermiddag.

Krop, liv og kraft
Uge 27 (28/6 - 5/7) Programmet er ikke egnet for børn. MAX 40 deltagere.

I år vil denne uges hoved tema være: "Hvad og hvem styrer dit liv og hvad kan du gøre for at tage lederskab over dit eget liv."

Hvordan er dit forhold til dig selv, din egen kraft og din maskuline og feminine energi.

Temaer i denne uge er bl.a:

  • Kropssprog og kommunikation
  • Grænser og kontakt
  • Hvad gør dig og din krop levende?
  • Hvad skal der til for at styrke dine ressourcer

For at få en god gruppestart er det vigtigt at du kommer om lørdagen.

HUSK: Papir, blyant og farver.

Igangsættere: Lene 47980847, Otto 47988414.
Begge er uddannet terapeuter på BODYnamic Institute.

Kreativitet udtrykt indefra
Uge 28 (5/7 - 12/7) Ugen er ikke egnet for børn

Oplev flere sider af dig selv.

Tema: dit indre barn

Inspirationen til billedskabelsen vil komme fra arbejdet med kroppen, fantasien og leg.. For begyndere og øvede. 4 timers arbejdsformiddage i 3 dage. Materialegebyr 50 kr.

Igangsættere del 1: Marianne Miller: 36454453. Billedkunstner, skuespiller og terapeut. Michael Gad: 39294742. Bodynamic kropsterapeut 95. Kunstterapi.

Improvisation a' la teatersport
3-4 timers formiddage i 3 dage. Ved lege og øvelser fra teaterets verden vil vi arbejde med det at improvisere - at mærke, handle og følge fantasi og impuls, og at stå frem med dette.

Igangsættere del 2: Marianne Miller Begge igangsættere på ugen har etiske, uddannelsesmæssige rødder i Bodynamic Institute's kurser.

Du er ikke ene om at være alene
Uge 29 (12/7 - 19/7) Ugen er ikke egnet for børn

Her er en mulighed for at møde andre, der er alene, og få en ordentlig snak om de glæder og problemer, du har i din hverdag. Vi finder sammen i grupper - ud fra hvilke emner der interesserer dig mest. Her er også mulighed for at lære lidt om massage. Lejrbål, sang, gåture, strandture og råhygge.

Hovedemner: Socialt samvær. At være alene - og have det godt med det! Mænd er fra Mars - Kvinder er fra Venus. Tror du på prinsen på den hvide hest? Selvværd og indre styrke.

Igangsætter: Lars Grabow 31381673.
Bevægelse, energi og bevidsthed.
Igangsætter: George Petersen 31870707.




Mime, masker, kropssprog og klovnetyper
Uge 30 (19/7 - 26/7)

Vi vil i denne uge beskæftige os med kropssprog, teater og forskellige klovnetyper. Tag en maske med eller lav en på kurset. Vi vil også prøve rigtig teatersminkning. Vi laver små improviserede forløb, hvor vi leger med kropssprog og mimik.

Hvordan reagerer vi mennesker på hinandens kropssprog? Det kropssprog som vi alle udsender i hverdagen, kan vi bruge som indfaldsvinkel, når vi leger med improviserede situationer. Alle forslag om lege og aktiviteter er iøvrigt velkomne. Materialeudgifter max. 50 kr.

Igangsætter: Thomas Berenth 39272321 mime, teater og drama.

Familie uge på Græsrodsgården
Uge 31 (26/7 - 2/8)

Denne uge er for familier med børn der har lyst til at lave, og opleve sjove ting med deres børn uden at være dem "der finder på". Vi tager på rejse gennem tiden, fra stenalderen, vikingetiden, 2.verdenskrig (som frihedskæmper), hippietiden, fremtiden, vi starter og "slutter" i nutiden. Der vil i tidsperioden (som varer ca. en dag) være sjove lege, opgaver, løb, og andre spændende ting som børnene og de voksne kan være sammen om.

Nærmere information:
Brianne Bay Villadsen 38103602.
Vi ses i uge 31 Brianne.

Danmarks små oaser 1997