Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

Vejlø

Vejlø

Vejlø inviterer nye som gamle.
Ø-lejren på Vejlø har sine egne traditioner. I år har lejren 25 års jubilæum. Det er blevet kendetegnende for Vejlø, at socialt samvær er det overordnede emne. Mange elsker øen, og kommer igen mange gange gennem sommeren, hvilket betyder, at det ikke er ualmindeligt, at nogen dukker op, eller tager af sted, midt på ugen. Du er nemlig altid velkommen på Vejlø.
Ø-lejren ligger i læ af høje popler, den er centrum på den lille ø. Lejrens samlingssted er en stor overdækket hestesko, hvor også madlavningen foregår. Desuden kan vi prale af en stor sauna, bruser med varmt vand, samt koldt drikkevand, og gode bademuligheder i Nakskov fjord.
Der findes kun ét hus på Vejlø, nemlig Vejløgård. Ingen biler, men mange dyr.

Lejradresse:Vejlø Ø-lejr
4900 Nakskov
Lejrtelefon:5393 1299

Deltagerantal: Op til 100 personer, men antallet varierer.
Ankomst/afrejse: Det et bedst at komme om lørdagen, så er det nemmest at falde til. Men på Vejlø er du altid velkommen.


Bådebyggeri

Uge 26, 22/6-29/6

Denne første uge i sæsonen, har traditionelt ikke mange deltagere, ca. 15-25.
Sammen med en tømrer skal vi bygge en eller to optimistjoller.
Er du lidt usikker, på om ø-lejr er noget for dig, kan denne uge være en god start.

Familieugen - Jernalder og leg

Uge 27, 29/6-6/7

For børn er Vejlø sagen. Øens eneste gård har allehånde husdyr, øen er uden veje/biler og så lille, at man altid er tæt på vandet - og sine børn.
Denne uge er for jer, som vil give jeres børn en uforglemmelig oplevelse, nyde en bog, en snak med andre, naturen og/eller lege. De organiserede aktiviteter er primært rettet mod børnene, men alle er naturligvis velkomne til at deltage i den daglige ø-vandring, samling af sten, syning af perler, silkemaling, fremstilling af miniøkser, smykker m.v. samt lytning til godnathistorier.

Vandsport

Uge 28, 6/7-13/7

Denne uge vil vi bruge på vandet, vi vil vindsurfe, sejle joller, spille vandpolo, svømme og lege. Der vil være en instruktør, som kan give dig gode råd, også hvis du aldrig har prøvet at sejle før.
Traditionen tro kan der også blive mulighed for silkemaling i denne uge.

Socialt samvær

Uge 29 og 30, 13/7-20/7 og 20/7-27/7

I disse to uger vil dagene gå i roligt Vejløtempo. En snak over en pilsner på gårdspladsen. En dukkert mens vi venter på postbåden. I lejren skal vi nusse og kæle for menuen og især for hinanden. Hvis vejret driller, kryber vi tættere sammen i hesteskoen eller i saunaen.Til aften slentrer vi ned til vandet og beundrer solnedgangen. Derefter spiller og synger vi rundt om bålet, til langt ud på natten. Snakker om hvad vi skal lave i morgen, hvis vi gider.
Uge 29 ender med den store jubilæums fest.

Jubilæumsfest

Uge 29, 19/7

Ø-lejren på Vejlø har 25-års jubilæum. Vi fester på Vejlø, alle nye og gamle vejlønitter og venner af øen er velkomne.

Program

Tankesport

Uge 31, 27/7-3/8

Denne uge står i tankesportens tegn. Vi spiller bridge, skak, backgammon og andre spil. Der vil være instruktion og gode råd til både begyndere og øvede.
I løbet af ugen arrangeres turneringer i de forskellige spil. Endelig vil der naturligvis være mulighed for at nyde Vejlø, vejret, vandet og hinandens selskab.

Mad, vin og musik

Uge 32, 3/8-10/8

Mens børnene sidder og sveder på skolebænken tager vi lige en ekstra uge på Vejlø.
Gastronomien vil være i højsædet, vi skal hygge os omkring køkkenet i hesteskoen. Måske kan vi få friskfanget fisk, eller vi kan grillstege et helt lam. I det hele taget skal vi forkæle hinanden, akkompagneret af poplernes visken og guitaristernes serenader.
Lejren tages ned i weekenden (10-11/8).

Vil du vide mere, må du endelig ringe til en af os:

Frank 3185 4515
Finn 3582 3780
Jens 3139 3149
Lars 3297 4498
Ulf 3183 8998
Anna 5363 4675


Tilbage til Aktivitetsplanen