Dette er en arkivside for en tidligere ølejr sæson. Her kan du se det nyeste program.

Skarø

Skarø

Skarø ligger i det sydfynske ø-hav, en times sejlads fra Svendborg. Skarø er fyldt med rigtig sydfynsk idyl. Stråtækte bøndergårde - gadekær - markveje - fugleliv og vilde harer. Da vi har haft ø-lejr siden 1974, er de lokale "dus" med ø-lejrlivet.
Lejren ligger ugenert. Fra lejrpladsen har du udsigt til Fyn, Taasinge, Hjortø, Ærø og Drejø. Udover køkken- og sovetelte har vi et 80 m2 telt til alle slags aktiviteter.
Vi har forskelligt gøglerudstyr såsom ethjulet cykel, kegler til jonglering, bolde, drejebænk til ler og meget mere. Som noget nyt har vi i år indkøbt et par surfbrætter så vi kan bruge det sydfynske ø-hav til andet end at svømme og fiske i.

Lejradresse:Skarø Ø-lejr
5700 Svendborg
Lejrtelefon:6222 1969

Deltagerantal: Op til 60 personer - så der er god plads, men deltagerantallet varierer fra uge til uge.
Ankomst/Afrejse: Lørdag, du kan ikke have bil med på øen. Den må du parkere i Svendborg havn.
Af hensyn til dyrelivet på øen, er der ikke adgang for hunde.
Der kører normalt ikke biler på øen, hvorfor selv mindre børn kan cykle rundt. Det er en god ide at tage cykler med til børnene. (Cykler kan i øvrigt lejes på øen).


Akvarelmaling for alle

Uge 27, 29/6 - 6/7

Lyset på Skarø kan ikke forklares, men prøv at fang det med din pensel; du befinder dig midt i motiverne.Kunstneren Morten Eriksen vil i denne uge give råd, vejledning og inspiration udi malerkunsten.
Alle kan være med: børn og voksne i alle aldre. Hvis du er begynder, har vi indkøbt papir, lidt farver og pensler.

Skarø Lyst fiskeri

Uge 28, 6/7-13/7

En uge for inkarnerede lystfiskere - for nysgerrige - for begyndere - for forældre med fiskeinteresserede børn kort sagt alle, der har lyst til at fiske fra stranden, molen, evt. fra jolle eller i ruse.
Poul og Martin der bor på øen, viser tilrette, er bådejere og siger, at når bunden gører, er der ål, rejer næsten altid osv. osv.
Tag selv fiskegrej og redningsvest med, hvis du forventer sejlads (vi har kun få veste).

Børn-Bold-Bål

Uge 29, 13/7-20/7

Vil du være sammen med andre børn og voksne omkring sjove spil, så er denne uge noget for dig. Vi spiller bold nogle timer hver dag, blandt andet volleyball og rundbold.
Igen i år spiller vi det hollandske brætspil Sjoelschijven, der er et spil som både 5-årige og 70 årige kan deltage i. Herudover vil vi i det omfang der er interesse for det afholde turneringer i backgammon med videre.
Vores aktiviteter foregår på flere forskellige niveauer, så der både er aktiviteter for små børn, store børn og voksne børn. Herudover har vi de sædvanlige aktiviteter med lejrbål, god mad og snak til kl. ?
Vi glæder os til at se såvel nye som gamle Ø-lejrdeltagere.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Helle 3167 9727
Arne 3962 3961

Gammeldaws Bøsselejr med kaffe, bål og alt det der

Uge 30, 20/7-27/7

En bøsselejr er mange ting, først og fremmest en mulighed for at dele en uge af ens liv med andre bøsser i afslappede omgivelser.
Vi har i denne uge tænkt os at følge traditionerne fra mange års bøsselejre, hvor vi kan fordrive tiden med harmonika, lange snakke om natten, solbruning om dagen og bajere i landsbyens idyl. Det er også tilladt ikke at lave noget som helst, men hvis man gerne vil have noget at spise, er det nok smart at give et nap med ved madlavningen.

Kontakt:
Knud 8618 4956
Kristen 3296 5059

Børn og Boldspil

Uge 31, 27/7-3/8

Aktiviteterne i denne uge vil være:

Afhængig af vind og vejr samt deltagernes lyster, vil der være mulighed for mange andre aktiviteter:

På Danmarks eneste trekantede station

Altså vil du spille bold og hygge dig med andre voksne og børn så meld dig til denne uge.

Kontaktpersoner:
Arne 3962 3961
Lise 4295 7135


Tilbage til Aktivitetsplanen